SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

 
HELYSZÍNI ÁTVÉTEL (INGYENES)

Az átvételi lehetőség kezdetéről e-mail-en küldünk értesítést. Az átvételre a következő helyszínen van lehetőség, melyet a rendelés leadásának folyamán választhat ki:

  • Győr, szent Imre út 164/B.
    Nyitva tartás: H-CS: 8:00-16:00; P: 8:00-15:00;

 
FUTÁRSZOLGÁLAT

(Magyarország közigazgatási határain belül)
Nettó 30 000 Ft fölötti vásárlásnál a szállítási költség INGYENES!

SZÁLLÍTÁSI ÁRAK

 
A szállítás költsége bruttó 2540 Ft
 

Kérjük, mindenképp, hogy adatait pontosan (telefonszám, email cím) legyen szíves megadni, mert ezek hiányában a rendelését nem tudjuk visszaigazolni és kiküldeni. A megrendelt termékeket a GLS Futárszolgálat segítségével juttatjuk el Önhöz, a megadott címre. Ezért kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol 8 és 16 óra között át tudja venni a csomagot. Amennyiben bármilyen probléma merülne fel a postai kiszállítással kapcsolatban, kérjük mindenképpen jelezze felénk. Nagyobb mennyiségű árut a webáruház saját gépkocsijával szállítja ki.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK

 
A termék kipostázását a raktárkészlet erősen befolyásolja. Amennyiben a megrendelt termékek nincsenek raktárkészleten, azt a megrendelés beérkezését követő munkanapon elektronikusan vagy telefonon visszajelezzük és tájékoztatjuk a várható szállítási időről. A raktárkészletünkön levő termékek kiszállítási határideje 2 nap.

FIZETÉSI MÓDOK

 

Fizetés utánvételes formában, az áru átvételekor a szállító részére történik vagy előzetes egyeztetés után előre utalással. Személyes átvétel esetén készpénzzel és bankkártyával is kiegyenlíthető a számla végösszege. Amennyiben további kérdése adódna a szállítással vagy a helyszíni átvétellel kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.